7/18/2018

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ, ΒΑΡΙΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΤΛ

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ, ΒΑΡΙΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΤΛ
Μερικοί λένε ότι είναι ψεκασμός με βαρέα μέταλλα για να πετύχουν την μείωση του πληθυσμού της γης από τα 6 στα 2 δισεκατομμύρια, που θεωρείτε ένα must για από τους θεωρητικούς της Νέας Εποχής (New Age). Το πρόσχημα είναι ότι...
έτσι θα επιτευχθεί η οικονομική και κοινωνική σταθερότητα του πλανήτη, την εποχή της παγκοσμιοποίησης, της παγκόσμιας κυβέρνησης και της παγκόσμιας θρησκείας.
Άλλοι λένε ότι είναι χημική καταστολή για να μην αντιδρούν οι πληθυσμοί στα άγρια οικονομικά και κοινωνικά μέτρα που παίρνουν. Μαζική χημική καταστολή γίνεται σε διάφορες περιπτώσεις π.χ. στη Βραζιλία υπάρχει η μεγαλύτερη ανοικτή φυλακή όπου πολλές χιλιάδες κρατούμενοι φυλάσσονται από λίγους φρουρούς. Τους ψεκάζουν συχνά με ηρεμιστικά για να κάθονται φρόνιμοι…Τι να πω; Οι τεχνολογίες της μαζικής καταστολής μπορεί να έχουν ‘προοδεύσει’ μετά από τόσα χρόνια.
Η ‘καλή’ άποψη είναι ότι ψεκάζουν με μέταλλα, για να προστατέψουν τον πλανήτη από την υπερθέρμανση λόγω της τρύπας του όζοντος και τους ανθρώπους από τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.
To video από το Οδύσσεια
MR. V – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου