7/18/2018

Σε κατάσταση ΣΟΚ η Οικογένεια Σωκράτη Κόκκαλη: Τι λένε για την κοκαΐνη και την αιτία θανάτου;

ELENI-KOKKALIΣε σοκ βρίσκεται η οικογένεια Κόκκαλη τα τελευταία 24ωρα!
Η είδηση του θανάτου του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη τους έχει καταρρακώσει…
Η οικογένεια εξέδωσε την ίδια μέρα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ανέφερε:...
“Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018”.
Σήμερα, έκανε τον γύρω του διαδικτύου η είδηση πως βρέθηκαν ναρκωτικά στο δωμάτιο του 34χρονου. Η οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να το πιστέψει και θεωρεί πως τα δημοσιεύματα αυτά που προέρχονται από την Αμερική και που αναφέρουν πως ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών είναι ψευδή!
Άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος αναφέρει πως: “Ήταν το μυαλό και το μέλλον στην εταιρεία. Ήταν το καλύτερο και ευγενικότερο παιδί. Μπορεί να έχει συμβεί κάτι άλλο. Πάντως με τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέθανε από ναρκωτικά και ας γράφουν ότι θέλουν οι αμερικανοί” λέει και ξεσπάει!
Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr ήδη η Ελένη Κόκκαλη μαζί με τον γιο της Κωνσταντίνο Κόκκαλη και τον μεγαλύτερο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρο, βρίσκονται στις ΗΠΑ για να διευθετήσουν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την επιστροφή της σωρού του αγαπημένου τους γιου και αδελφού και προκειμένου να τον συνοδεύσουν στο τελευταίο ταξίδι προς την Ελλάδα.
Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 μόλις ετών το Σάββατο στο Κλίβελαντ του Οχάιο από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ και θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε όλη την Ελλάδα!
Ο Σωκράτης Κόκκαλης και η σύζυγος πληροφορήθηκαν το κακό μαντάτο ενώ παραθέριζαν στη Μύκονο. Όπως ήταν φυσικό επέστρεψαν εσπευσμένα στην Αθήνα.
Οι διαδικασίες για την επιστροφή της σορού του Σωκράτη Κόκκαλη στην Ελλάδα δεν είναι απλές και θα πάρουν κάποιο χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν.
Στην Αμερική μετέβη η μητέρα του νεκρού, Ελένη με τον Πέτρο και τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη για να συνοδεύσουν την σορό του πίσω στην πατρίδα.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του, δεν επέτρεψαν στον ιστορικό πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη να μεταβεί στην Αμερική.
Άγνωστο παραμένει πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία αφού η διαδικασία επαναπατρισμού της σωρού δεν είναι εύκολη υπόθεση…
Συγκεκριμένα για να επιστρέψει η σορός ενός Έλληνα κατοίκου που απεβίωσε χρειάζονται αρκετές διαδικασίες τόσο στα Ελληνικά σύνορα όσο και στο τελωνείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου