6/17/2018

Τσίπρας, Καμμένος παραδίδουν σήμερα το όνομα της Μακεδονίας(και όχι μόνο) στους Σκοπιανούς

Τσίπρας, Καμμένος παραδίδουν σήμερα το όνομα της Μακεδονίας(και όχι μόνο) στους ΣκοπιανούςΧέρι-χέρι, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο συνέταιρος του στην Κυβέρνηση Πάνος Καμμένος, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, παραδίδουν σήμερα το όνομα της Μακεδονίας, της μίας και ελληνικής, στους Σκοπιανοιύς. Μαζί παραδίδουν και την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική εθνικότητα, με την συμφωνία που θα υπογραφεί στις Πρέσπες.

Όπως αναμενόταν, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι βουλευτές του, αποδείχθηκαν...
στο κορυφαίο εθνικό θέμα για άλλη μια φορά,.. κότες και έκαναν μια τεράστια κωλοτούμπα, καταψηφίζοντας την πρόταση της Ν.Δ εναντίον της Κυβέρνησης, ενώ τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν πως αν η Ν.Δ καταθέσει πρόταση για το Σκοπιανό, θα την στηρίξουν. Μόνο ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε ΝΑΙ και αμέσως ο πρόεδρος του τον διέγραψε. Η καρέκλα και ο μισθουλάκος να είναι καλά και ποιός νοιάζεται για την Μακεδονία και την πατρίδα.
Έτσι σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς εκ μέρους της Ελλάδος και ο συνάδερφος του των Σκοπίων,, θα υπογράψουν παρουσία των δύο Πρωθυπουργών Τσίπρα κα Ζάεφ την συμφωνία που αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ για την χώρα μας και στη συνέχεια μάλιστα θα μεταβούν στα Σκόπια για να το… γλεντήσουν. Δυστυχώς όσοι είχαν εναποθέσει κάποιες ελπίδες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, επικαλούμενοι το καραμανλικό του παρελθόν να αποτρέψει αυτή την εθνική καταστροφή με παραίτηση, διαψεύσθηκαν. Κι αυτός σιγά μην αφήσει την καρέκλα.
Από σήμερα λοιπόν, η άποψη της μειοψηφίας του 3% που είχε ο Συνασπισμός ή ο ΣΥΡΙΖΑ και πίστευε ότι τα Σκόπια θα πρέπει να λέγονται Μακεδονία, επειδή χάρη στην αποχή των δεξιών ψηφοφόρων ή την ψήφο αρκετών εξ αυτών (για να γλιτώσουν τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Τσίπρας) έγινε Κυβέρνηση το 2015, υλοποιεί την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.  Ελπίζουμε να μην παίρνει σειρά η Θράκη μας, αν και με αυτούς που μας κυβερνούν, σίγουρα θα πρέπει και εμείς οι Θρακιώτες να αρχίσουμε να ανησυχούμε.
Τραγικά απόντες Αρχιεπίσκοπος και Εκκλησία
Δυστυχώς στην ολοκλήρωση της παράδοσης του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας, τραγικά απόντες είναι και ο Αρχιεπίσκοπς Ιερώνυμος, γνωστός προσωπικός και οικογενειακός φίλος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και η επίσημη Εκκλησία. Καμιά αντίδραση για αυτό που θα συντελεστεί, αν και γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αντίθεση στην κατάπτυστη αυτή συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου