6/02/2018

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ: Να διοικεί την ΕΒΖ μετά την παραίτηση του Προέδρου Π.Αλεξάκη και ο… Νενεδάκης

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ: Να διοικεί την ΕΒΖ μετά την παραίτηση του Προέδρου Π.Αλεξάκη και ο… ΝενεδάκηςΠως να σταθεί στα πόδια της η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, με τα όσα συμβαίνουν εδώ μήνες; Ένας ακόμα Πρόεδρος της, ο Παναγιώτης Αλεξάκης, υπέβαλλε την παραίτηση του και έτσι η θέση του παραμένει κενή. Μπορούν όμως να τον... αναπληρώσουν τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Καραχάλιος, όσο και ο γνωστός και μη εξαιρετέος… Γιάννης Νενεδάκης που είναι εκτελεστικού μέλος της διοίκησης.

Εκεί καταντήσαμε. Να έχει το δικαίωμα αντικατάστασης του Προέδρου της ΕΒΖ, ο κρητικός στην καταγωγή αλλά κάτοικος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Νενεδάκης, τον οποίο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διόρισε στο Δ.Σ μιας εταιρείας που αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα, ενώ δεν έχει… ιδέα από το αντικείμενο. Ούτε σπουδές έχει κάνει, ούτε γνωρίζει το παραμικρό για τα ζαχαρότευτλα και την ζάχαρη. Άλλωστε, νυχτερινό κέντρο, μπαρ δηλαδή είχε παλαιότερα ο άνθρωπος και δεν το αναφέρων υποτιμητικά. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά δεν γνωρίζει ούτε το αντικείμενο, ούτε από διοίκηση μιας τεράστιας εταιρείας όπως είναι η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.
Τώρα μάλιστα είναι ιδιοκτήτης του πάρκινγκ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης. Με τηνγνωστή ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ και ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ σύμβαση από το ΤΑΙΠΕΔ που αναγκάστηκε να εγκρίνει ο ΟΛΑ και του χάρισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χρωστούσε από ενοίκια.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, έχει με βάση αυτό που παρουσιάζει το Evros-news.gr, δηλαδή την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ» Αρ. Πρωτ.: 1137921, το δικαίωμα υπογραφής ως επικεφαλής της ΕΒΖ.
Όπως αναφέρει η απόφαση διορισμού:
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής, ήτοι έως τις 20.10.2022.
– Νενεδάκης Ιωάννης του Κωνσταντίνου και της Καλλιόπης που γεννήθηκε στις 16.10.1969 στο Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικος Αλεξανδρούπολης, οδός Χατζοπούλου 4, με ΑΔΤ ΑΗ 918216, ΑΦΜ 043629582 και ΔΟΥ Ρεθύμνου, Εκτελεστικό μέλος
-Η εκπροσώπηση της Εταιρείας παραμένει ως έχει βάσει της από 24.10.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ειδικότερα:
Α. Την Εταιρεία δεσμεύουν οι υπογραφές των παρακάτω εκτελεστικών μελών του Δ.Σ.: 1) Παναγιώτη Αλεξάκη, 2)Παναγιώτη Καραχάλιου, 3) Ιωάννη Νενεδάκη ανά δύο.
Των: Παναγιώτη Αλεξάκη, Προέδρου και Παναγιώτη Καραχάλιου, Διευθύνοντος Συμβούλου, ή σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του Προέδρου κ. Αλεξάκη,οι υπογραφές του Παναγιώτη Καραχάλιου, Διευθύνοντος Σύμβουλου και Ιωάννη Νενεδάκη, εκτελεστικού μέλους ή σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Καραχάλιου, οι υπογραφές του Παναγιώτη Αλεξάκη, Προέδρου και Ιωάννη Νενεδάκη, εκτελεστικού μέλους.
Ο… γίγας Νενεδάκης δηλαδή είναι ο… μπαλαντέρ. Κι αν ψάχνετε να βρείτε γιατί κανένας άλλος, πλην του Evros-news.gr δεν ασχολείται τόσο με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του parking στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ή του διορισμού του στη διοίκηση της Ελλξηνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ενώ είναι εντελώς άσχεστος με το αντικείμενο ή με την διοίκηση μιας τόσο μεγάλης εταιρείας, ρίξτε μια ματιά στις… διαφημίσεις του parking σε διάφοεα ΜΜΕ και θα βρείτε την εξήγηση.
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙς ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΕΝΕΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΒΖ

ΝΕΝΕΔΑΚΗΣ-ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Υ.Γ: Φυσικά και δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τον κύριο Γιάννη  Νενεδάκη. Με τους νυν κυβερνώντες, οι οποίοι έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν τις προηγούμενες Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που λειτουργούσαν με παρόμοιο τρόπο για «εκλεκτούς» τους έχουμε το πρόβλημα και γι’ αυτό στηλιτεύουμε ότι υποπίπτει στην αντίληψη μας. Όταν λέμε ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ… ΟΛΑ το εννοούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου