6/01/2018

Από έναν τύπο που τον έχει φάει το «χερογλύκανο» , ψάχνουμε ελπίδα εξουσίας για να βγούμε από το αδιέξοδο; (Η περιβόητη φωτο με το κάρφωμα στα βυζιά της Άννας Καραμανλή)

karaqmanli-koulis«…Ένα στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την βουλευτή Άννα Καραμανλή, κάνει το γύρο του διαδικτύου για… προφανείς λόγους! Ο κ. Μητσοτάκης είναι… συγκεντρωμένος στην κουβέντα του με την πρώην παρουσιάστρια της Αθλητικής Κυριακής, με τα μάτια του να πέφτουν στο στήθος της! Η φωτογραφία είναι...
από τη γιορτή στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στην οποία έδωσαν το «παρών» o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και οι πολιτικοί αρχηγοί», είχαν γράψει στο διαδίκτυο, διάφορα σαιτ, το 2016.
Δύο χρόνια αργότερα και μετά τον επανερχομό της «αράχνης» Μαρέβας, ο Κούλης, μάλλον ακόμα να «ξεχαρμανιάσει». Τις ίδιες μπούρδες και τις ίδιες μακακίες. Κατάντησε χειρότερος και από τον σαβουρογαμίκο Αλέξη, που καρφώνει ανερυθρίαστα ότι σακούλα του ΣΥΡΙΖΑ, αναπνέει.
Οι τύποι θέλουν μπότοξ στο μυαλό. Και οι δύο. Με τέτοιους λίγουρες, πως θα κυβερνηθούν οι Έλληνες; Αυτοί-και οι δύο- το μόνον που επεδίωκαν μια ζωή, ήταν μαμ, κακά, καμιά σαβούρα και νάνι.
Ουστ από κει ξελιγωμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου