4/28/2018

ΒΟΜΒΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ISIS! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΠΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ! (ΒΙΝΤΕΟ)

t2
Ήταν ανάμεσα στους υπευθύνους της εκτέλεσης 700 αμάχων στην επαρχία Σαϊντάτ της Συρίας
Ένα σημαίνον στέλεχος του ISIS, που είχε δώσει εντολή για την...
εκτέλεση εκατοντάδων ανθρώπων στη Συρία, συνέλαβαν οι τουρκικές Αρχές στη Σμύρνη, ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.
t1
Ο τζιχαντιστής που έχει δώσει εντολή για εκτέλεση πάνω από 700 ανθρώπων συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους». Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο λεγόμενος «εμίρης» του Ντέιρ Εζ Ζορ -μιας μεγάλης πόλης στην ανατολική Συρία- και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες εντοπίστηκαν στη Σμύρνη μαζί με ομάδα Σύριων που προσπαθούσαν να περάσουν στην Ευρώπη.
Emir_of_Deir (1)
Ήταν ανάμεσα στους υπευθύνους της εκτέλεσης 700 αμάχων στην επαρχία Σαϊντάτ της Συρίας στις 14 Δεκεμβρίου και στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν μάλιστα και βίντεο με τον ίδιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του ηγέτη του «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και υποψήφιος διάδοχός του μετά τον θάνατό του. Οι τέσσερις τζιχαντιστές ανακρίνονται από την αντιτρομοκρατική στη Σμύρνη.www.makeleio.gr
http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/βομβα-συνεληφθη-στη-σμυρνη-τζιχαντισ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου