3/26/2018

Το ξέκωλο του Ερντογάν μας απειλεί με οθωμανικά χαστούκια. Και εμείς με μωραίτικα πο@τσοσκάμπιλα, κάτω από τον τιμημένη φουστανέλα

startourkiasΌπως δηλώνει το ξέκωλο του Ερντογάν, αρνήθηκε πρόταση να παραστεί στην εβδομάδα μόδας στην Αθήνα… λόγω της συμπεριφοράς της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία. 
Τουρκάλα μοντέλο απειλεί την Ελλάδα με…
οθωμανικά χαστούκια. Πρόκειται για την Μερβέ Ακκανάτ η οποία είναι το μοντέλο που εξελέγη πρώτη την περασμένη εβδομάδα στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.
Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της, είχε προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά τις απέρριψε λόγω της στάσης της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία. Θα βάλουμε την σκούπα μας να κλαίει. Ο μοναδικός Έλληνας που πιθανόν να στενοχωρήθηκε είναι ο Τουρκολάγνος, καναλάρχης του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού. Που εξακολουθεί να βάζει στο βρωμοκάναλο του, τούρκικα σήριαλ.
«Είχα προτάσεις για να μετάσχω στην εβδομάδα μόδας που θα γίνει στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά απέρριψα αυτή την πρόταση, λόγω της στάσης που τηρεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα απέναντι στην χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει να μάθει την θέση της. Εμείς είμαστε εγγόνια των Οθωμανών. Ξέρουμε και να τείνουμε «κλάδο ελαίας» στους καταπιεσμένους και να χτυπάμε οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει», ανέφερε συγκεκριμένα. Η Μερβέ Ακκανάτ στην ίδια συνέντευξη δήλωσε χαρούμενη που βγήκε πρώτη στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey και σημείωσε πως είναι περήφανη που θα εκπροσωπήσει την Τουρκία στον διαγωνισμό Top Model Of World. Παράληλα ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να ασχοληθεί με την ηθοποιία ή να γίνει παρουσιάστρια. «Θα συνεχίσω μόνο την καριέρα μου μοντέλο.
Για όλα όσα γράφει το πουτανάκι από την Τουρκιά, δεν αντέχει καμία κριτική. Μία μόνον η απάντηση. Στρώστε της κανά πουτσοσκάμπιλο να στανιάρει το κοριτσάκι και σηκώστε την φουστανέλα και βάλτε την από κάτω για να πράξει όσα έμαθε να κάνει για να βγει πρώτη στα καλλιστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου