2/17/2018

Αφού «καμαρώσατε» τους Τούρκους στο (Kırklareli) …Δείτε και τους δικούς μας στον Έβρο «Βίαια διάβαση του Ποταμού» από τα Κομάντο της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ! (ΦΩΤΟ)

10-1-2Τετραήμερο των επιθετικών ενεργειών στον Έβρο με το Σύνολο των Δυνάμεων της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ  σε μια άμεση αντίδραση των επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας και στο Σύνθημα που ακούστηκε Παντού :...
«Και εμείς Μπορούμε να περάσουμε τον Έβρο …Όποτε και όταν το θελήσουμε !»
Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, από 06 έως 10 Ιουνίου 2016, διεξήχθη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων Βορείου Έβρου, εκπαίδευση σε αντικείμενα Πλωτών Μέσων και εκτελέστηκε   …
ΤΑΜΣ με αντικείμενο Μαζική και Βίαια Διάβαση του Ποταμού Έβρου με Άρματα ,Οχήματα μεταφοράς προσωπικού ,ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα και δυνάμεις Πεζικού !
Να επισημανθεί οτι κατά την διάρκεια της Άσκησης υπήρχε και απεικόνιση εχθρικών πυρών κάνοντας ακόμη πιο ρεαλιστική την διάβαση του Ποταμού !
Να σημειωθεί οτι πρώτα κινήθηκαν Ειδικές Ομάδες που ασφάλισαν τον χώρο και δημιούργησαν προγεφύρωμα ώστε οι Φίλιες Δυνάμεις να διαβούν το Ποτάμι με ασφάλεια !
Οι Κινήσεις της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας είχαν μαζική κίνηση και απο πολλά σημεία ταυτόχρονα ,εκτός των γεφυρών έγιναν και διαβάσεις απο το Ποτάμι με την υποστήριξη φίλιων  Πυρών !
14-312-2  9-4 5-2-2
2624-1 23-2 18-5 15-3
ΠΗΓΗ: veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου