9/11/2017

ΚΤΗΝΟΣ: «Έμπηξε το μαχαίρι της στα γεννητικά της όργανα και την ξέσκισε ως τα στήθη». Και μετά: «Τον Δημήτρη από το Αλεποχώρι, τον καβάλησε δύο φορές, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος και του είπε: «Έλα άλλη μία φορά ρε Δημήτρη».»Δεν μπορώ, καπετάνιε, πάρε και κανέναν άλλο»

aris-kavala«…Χαρακτηριστική είναι η εξομολόγηση του Αθανάσιου Κάβουρα, Καπετάνιου του ΕΛΑΣ από την Αρκαδία
( Καπετάν Βασίλης): » Στο θέμα του Ψαρρού υπήρξαμε αιμοσταγείς βασανιστές, τέρατα. Ο Ψαρρός πολεμούσε τους Γερμανούς και είχε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των Εγγλέζων, εμείς όχι… Στο Κροκύλιο ο Άρης πήρε ως όμηρο την εικοσάχρονη αδελφή κάποιου που έφυγε για τον Ζέρβα.
Διέταξε τους άνδρες του να...
τη βιάσουν (την βίασαν άνω από δεκαπέντε),αυτός δέ ηδονιζόταν…Ο αιμοχαρής τότε, το παλικάρι αυτό, έβγαλε το μαχαίρι του, το έμπηξε στα γεννητικά της όργανα, την ξέσχισε ως τα στήθη. Εκείνη σπάραζε σαν το ψάρι, αλλά που να την λυπηθεί. Την πήραν σέρνοντας και την πέταξαν στον Μόρνο. Αφού τελείωσε αυτό, αμέσως κάλεσε στο δωμάτιό του τον Δημήτρη από το Αλεποχώρι, και τον καβάλησε δύο φορές, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος και του είπε: «Έλα άλλη μία φορά ρε Δημήτρη».»Δεν μπορώ, καπετάνιε, πάρε και κανέναν άλλο». Δεν τολμούσε να του πεί όχι κανένας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου