8/18/2017

Απίστευτο! Εταιρεία κατέβασε από το πλοίο πυροσβέστες

Picture
Επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έστειλε η ΠΟΠΥΣΥΠ, καταγγέλλοντας ότι εταιρεία kefalinia line κατέβασε από το πλοίο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιστρέψουν από το νησί
​Όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, με επιστολή... προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, εταιρεία κατέβασε με προσβλητικό τρόπο πυροσβέστες από το πλοίο στο λιμάνι της Κεφαλονιάς.

Οι πυροσβέστες είχαν κληθεί να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τριών μετώπων που ξέσπασαν την Τετάρτη το βράδυ στο νησί του Ιονίου, ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι, κοντά στα χωριά Λουρδάτα και Σιμωτάτα, στα οποία υπήρξε σχέδιο εκκένωσης. Κατάφεραν όμως να θέσουν το τριπλό μέτωπο υπό έλεγχο δίνοντας μάχη όλη τη νύχτα και το πρωί της Πέμπτης.

Η επιστολή με την καταγγελία της ΠΟΠΥΣΥΠ:

Αριθ. Πρωτ: 2358
Αθήνα: 17-08-2017
Αρ. Σελίδων : 1
Προς
1. Γραφείο Πρωθυπουργού
Αξιότιμο κο Αλέξη Τσίπρα
2.Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών
Αξιότιμο κο Νικόλαο Τόσκα
Θέμα: «Αποκλεισμός συναδέλφων στο λιμάνι νήσου Κεφαλονιάς»

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους, που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά και αποδεσμεύτηκαν, ότι οι ίδιοι πηγαίνοντας στο λιμάνι, για να φύγουν από την νήσο της Κεφαλονιάς, η εταιρεία kefalinia line με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντας τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται.
Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ – τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν.

Με εκτίμηση,
Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Πέπλης Λ. Στυλιανός
Η KEFALONIAN LINES ανήκει στον Διονύση Λυκούδη, αδελφού του  υποψηφίου της ΝΔ, Χαράλαμπου, ή αλλιώς, Μπάκη Λυκούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου