7/30/2017

Αρτέμης Σώρρας είπε αλήθειες στον Ελληνικό λαό και το αποτέλεσμα να θέλουν να τον κλείσουν μέσα ΠΑΡΑΝΟΜΑ... Τάσος Μαντέλης χλαπάκιασε ένα σκασμό μίζες από την Siemens και τον αφήσαν ελεύθερο... Αυτή είναι η Μνημονιακή Δικαιοσύνη από τα Lidl !!!Φωτογραφία του χρήστη Ego ta elega eseis den me akougate.Αποτέλεσμα εικόνας για σώρρας: ΚΑΘΕΙΡΞΗ 8 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ !!!
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ....

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός, Τάσος Μαντέλης, για το σκέλος των "μαύρων ταμείων" της Siemens και τη μίζα των 450.000 γερμανικών μάρκων.
Με τον...
 περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της διατήρησης της ήδη καταβληθείσας εγγυοδοσίας μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ !!!

Αρτέμης Σώρρας για ένα σαράβαλο αξίας 23.000 ευρώ που ήταν του κουμπάρου του οι αδέκαστη δικαστές του επέβαλλαν ποινή 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή και 5 χρόνια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων...Μπάμ κάνει ότι θέλουν να τον τελειώσουν γιατί τον φοβούνται όλοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κατεστημένου να μην τους πάρει την εξουσία.

Οτάν θα έρθει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην εξουσία όλοι αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οι Εβραιόπροσκυνημένοι θα ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ για όλα τα κακά που φέρανε σε αυτην την χώρα και τον λαό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου