6/18/2017

Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Οι Ρομα πυροβολούν ,κλέβουν και θα κάνουν και…Kαριέρα στην Αστυνομία!!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Οι Ρομα πυροβολούν ,κλέβουν και θα κάνουν και…Kαριέρα στην Αστυνομία!!Όταν ο νύν Πρόεδρος της Δημοκρατίας που είναι ο θεματοφύλακας του Συντάγματος ήταν Υπουργός εφάρμοζε τότε όλες τις δικαστικές αποφά...
 
Όταν ο νύν Πρόεδρος της Δημοκρατίας που είναι ο θεματοφύλακας του Συντάγματος ήταν Υπουργός εφάρμοζε τότε όλες τις δικαστικές αποφάσεις & γέμισε το δημόσιο με άτομα χωρίς εξετάσεις το θυμάστε …Συμβασιούχους Κομματικοί του ΠΑΣΟΚ ήταν για να μην ξεχνιόμαστε !

Τώρα στην Ελλάδα του...
2017 οι (Ρατσιστές του Σάριζα) στήνοντας ένα ακόμη κομματικό κράτος ανακαλύπτουν και εφαρμόζουν σκληρές τακτικές απόλυτου «Ρατσισμού» όσων τυχαίνει να μην είναι (γύφτοι -τσιγγάνο,-Αλβανόγυφτοι ,Ρομά και δεν συμμαζεύεται )
 
Ανακοίνωσαν αφού μόνο ο φόβος είναι αυτός που σε κάνει να παίρνεις τέτοια μέτρα ,την εισαγωγή ανευ Εξετάσεων στα ΑΕΙ όσων είναι Γύφτοι εις βάρος όλων των άλλων που σκίζονται στο διάβασμα και οι στην οικονομική εξαθλίωση μέσω φροντιστηρίων των Οικογενειών τους !
Προχωρώντας ακόμη ποιο πέρα αφού ομολογούν οτι οι Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούν να κάνουν ή δεν τους αφήνουμε να κάνουν , ανακοίνωσαν ότι θα μπαίνουν στην Αστυνομία άτομα χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις !
Ερωτήματα : To Λευκό ποινικό μητρώο θα ισχύει ; ή είναι και αυτό περιττό ; Πως θα γνωρίζουν οι Υπηρεσίες αν είναι κάποιος γύφτος και θα τον διαχωρίζει απο τους άλλους τους Μπαλαμούς ;
Από το χρώμα του δέρματος, απο τα μάτια ,απο πληροφορίες; …(Εχουν & λίστες ;;;) !Αλλά Αυτοί εδώ μα Κυβερνούν με δική μας ψήφο μην το ξεχνάμε ποτέ !
 
Στις Βρυξέλλες έμαθε ο Στρατηγός Τόσκας αυτές τις πρακτικές που τον έστειλε η Πατρίδα όταν ήταν εν ενεργεία να ξεχωρίζει τους Έλληνες σε Φάρες ;
Βρε άντε απο εκεί που ήρθατε και ακόμη παραπέρα άσχετοι …Ντροπή σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου