6/16/2017

Ξέσπασε ο Νικολόπουλος για τον έρανο στη Θράκη: Στέλνουν χρήματα στην Τουρκία!


Νικολόπουλος
Την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου στοχοποιεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατηγορώντας την για «αδιαφορία» ως προς τον έρανο που διενεργεί η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» για τα θύματα της τρομοκρατίας στην Τουρκία και τα θύματα του...
πολέμου στη Συρία και ζήτησε να μάθει, αν αυτός ο έρανος είναι νόμιμος και «πως είναι δυνατό, κάποια απαγορευμένα σωματεία να συγκεντρώνουν χρήματα που θα φύγουν προς την Τουρκία».

Η κ. Παπανάτσιου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος, απάντησε, μέσω της Δ/νσης Προγραμματισμού και Αξιολόγησης Ελέγχων και Ερευνών του υπουργείου Οικονομικών ότι «η Υπηρεσία μας δεν έχει διενεργήσει ελέγχους σχετικούς με τα αναφερόμενα στην ως άνω ερώτηση».

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος στην ανακοίνωσή του καταλήγει ως εξής: «Η αδιαφορία όμως… σπάει κόκαλα! Στη Θράκη μαζεύουν χρήματα και τα στέλνουν στην Τουρκία και το επίσημο ελληνικό κράτος κοιμάται τον ύπνο, όχι του δικαίου, αλλά του ηλιθίου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου