5/12/2017

Βραβείο καλύτερης εργασίας σε πανελλήνιο συνέδριο Ορθοπεδικής σε ομάδα γιατρών του ΠΓΝΑ

Alexpoli.grΜεγάλη διάκριση πέτυχαν γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ομάδα 6 γιατρών της Ορθοπεδικής του ΕΣΥ, ετοίμασε εργασία για μεγάλο συνέδριο Ορθοπεδικής που έγινε στην Καβάλα. Η εργασία τους ήρθε πρώτη ανάμεσα...
σε περίπου 80 εργασίες ενώ οι συμμετοχές ιατρών στο συνέδριο ξεπέρασαν τις 400.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των 6  γιατρών ετοίμασε εργασία για τις ολικές αρθροπλαστικές γόνατος. Το συνέδριο διοργανώθηκε πριν 3 εβδομάδες περίπου, από την Ορθοπεδική και Τραυματιολογική εταιρεία Μακεδονίας – Θράκης, με πανελλαδικές συμμετοχές όπως κάθε χρόνο.

Το φετινό βραβείο που απέσπασαν οι 6 γιατροί του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο Ευστάθιο Τσιρλιάγκο τον Κομοτηναίο χειρουργό και ειδικός τραυματιολόγο  που είχε χαρίσει την υγεία σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας, σε ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις και ανιδιοτελώς πολλές φορές, προσφέροντας τον εαυτό του στην επιστήμη και τιμώντας στο έπακρο τον όρκο του Ιπποκράτη.

Οι γιατροί που συμμετείχαν στην εργασία είναι οι κύριοι: Τουζόπουλος, Παπαντωνίου, Μυλωνάς, Ιορδανίδης, Μπογιατζής, Χατζηγιαννάκης.

alexpoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου