5/15/2017

"Σκονισμένη" Μετεωρολογία

PictureΓια μια ακόμα φορά οι λαοί του Ευρωπαϊκού Νότου, Ελλάδα και Ιταλία, υπήρξαν θύματα της χειραγώγησης του καιρού με τόνους μεταφοράς σκόνης από την Αφρική...
Picture
Προηγήθηκαν -όπως πάντα- διαρκείς χημικοί αεροψεκασμοί και έντονη ηλεκτρομαγνητική δράση.

Ο υδράργυρος εκτοξεύθηκε στα ύψη, αφύσικα για την εποχή και μαζί με την σκόνη αλλά και τα μικροκύματα δημιούργησε τις πλέον δυσάρεστες αλλά και άκρως επικίνδυνες για την υγεία συνθήκες.

Ωστόσο, σαν να μην φθάνουν όλα αυτά, σαν να μην επαρκεί η σιωπή των αμνών αξιωματούχων, μετεωρολόγων και δημοσιογράφων, έχουμε και... 'κρυφή' προπαγάνδα της Γεωμηχανικής!

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει τις καταπληκτικές δηλώσεις του μετεωρολόγου... Αρνι-ακού, που στο παρελθόν έχει προσφερθεί να διαψεύσει τους αεροψεκασμούς, λέγοντας ότι είναι... παγάκια. Εκτός... κι αν πάλι μας τρολάρει!  Απολαύστε τον:epivionoume.allnewz.gr

Ο κος Αρνιακός εμμέσως πλην σαφώς, προμοτάρει τις τεχνικές της Γεωμηχανικής που κάνουν λόγο για "διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας", είτε με τεχνητές εκρήξεις ηφαιστείων, είτε ακόμα ΚΑΙ με ψεκασμούς σωματιδίων. Τώρα ο καταπληκτικός επιστήμων σκέφτηκε ότι και η σκόνη από την Αφρική έχει και τα καλά της, μας κρύβει τον ήλιο και διατηρεί πιο χαμηλά τα επίπεδα της θερμοκρασίας που... "έτσι και αλλιώς θα ανέβαιναν"!

Ωστόσο δεν μας εξηγεί γιατί ​"έτσι και αλλιώς θα ανέβαιναν" στα μέσα Μαΐου , ειδικά αυτό το "αλλιώς".

Τώρα μας ενημερώνει ότι από την Τρίτη η θερμοκρασία θα πέσει έως και 12 βαθμούς και θα έχουμε καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι πριν 5 μέρες, πάλι μετά από έντονους αεροψεκασμούς, είχαμε και ακραία φαινόμενα, κατά τα οποία καταστράφηκαν 60.000 στρέμματα καλλιεργειών στον Έβρο,
 
κυρίως με βαμβάκι και ηλίανθο, στις περιοχές του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας. Τώρα πόσες ακόμα θα καταστραφούν, όχι αλλιώς, αλλά... έτσι;:
Τα σύννεφα ιριδίζουν από τα χημικά
 
Η υπομονή μας αρχίζει και δοκιμάζεται, αλλά η επιμονή μας δεν στερεύει. Επικοινωνήσαμε εκ νέου με το υπ. Άμυνας, στείλαμε εκ νέου την επιστολή που είχαμε στείλει στον κο Πάνο Καμμένο γιατί την είχαν ξε-χάσει!

Μάλιστα, είχαν ξεχάσει ότι τον Απρίλιο του 2015 ο Καμμένος ήταν ήδη υπουργός Άμυνας. Τι να πούμε; Το γαρ πολύ των ψεκασμών, γεννά και αμνησία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου