5/15/2017

Εσείς εκεί στον ΙΣΑ πήρατε “άδεια” για τις ημερίδες σας;

Αποτέλεσμα εικόνας για Εσείς εκεί στον ΙΣΑ πήρατε “άδεια” για τις ημερίδες σας;Έχουμε νέα μόδα από την ομάδα απομυθοποιητών των ειδήσεων, δημοσιευμάτων, αλήθειας, εναλλακτικής πληροφόρησης και… ιατρικών ημερίδων!
 
Εκτός του ότι επεκτείνουν συνεχώς το “ρεπερτόριο” τους – από τους μπλόγκερς στα συστημικά ΜΜΕ, από τις μούφες του διαδικτύου στις πάσης φύσεως δημοσιεύσεις που δεν αρέσουν στο ‘προφίλ’ τους (ποιο άραγε είναι αυτό;) κι από τις απομυθοποιήσεις της εναλλακτικής πληροφόρησης στις ‘καταρρίψεις’ ακόμα και επιστημονικών ερευνών – τα Ελληνικά Hoaxes τώρα κυκλοφορούν και με “πράσινη” επισήμανση.

Η κόκκινη είναι ψέμα. Η πράσινη; Α, η πράσινη είναι Αλήθεια μεν, αλλά…
την ‘καταρρίπτουμε’, γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα και τα πάντα!
Τα ίδια και χειρότερα έκαναν και για την ημερίδα του ΙΣΑ σχετικά με τους κινδύνους της ακτινοβολίας που εκπέμπουν κινητά και wifi, όπου επιστράτευσαν και “ειδικό” καθηγητή ο οποίος απαξίωσε με τον πλέον αλαζονικό τρόπο την ημερίδα.

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: Οι πολίτες χρειάζονται εμπεριστατωμένη ενημέρωση, λέει ο καθ. Κάππας. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι η “εμπεριστατωμένη ενημέρωση” του κου καθηγητή και το ύφος σχολιασμού του:

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: Οι πολίτες χρειάζονται εμπεριστατωμένη ενημέρωση, λέει ο καθ. Κάππας
Προσωπικά δεν βλέπω καμία δική του μελέτη και έρευνα “ως ειδικός”, παρά παραθέτει απόψεις ξένων επιστημόνων. Βέβαια, εμάς που γράφουμε σε μπλογκς, μας χλευάζει ως εντελώς ασχέτους στο προφίλ του στο φείς, αλλά δεν το παίρνουμε προσωπικά, εδώ χλευάζει όποιον επιστήμονα έχει αντίθετη άποψη. Αλήθεια… ποια η γνώμη του για την Apple;

Του χαρίζουμε λοιπόν το manual του iphone4 της Apple να το ξεψαχνίσει. Αλήθεια, πόσοι κάτοχοι “έξυπνων κινητών” διαβάζουν τις οδηγίες;

Exposure to RF energy is related to time and distance: Η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια έχει σχέση με το χρόνο και την απόσταση (πόσο κοντά το κρατάει κανείς). Και μετά υπάρχουν πίνακες κλπ

Αλλά αυτό που δεν υπάρχει είναι η εξής χαρακτηριστική εικόνα καθημερινότητας δυτικής οικογένειας:

Ο μπαμπάς καθισμένος στον καναπέ βλέπει ποδόσφαιρο στην ‘έξυπνη τηλεόραση’ (Χ εκπομπές συχνοτήτων σε “κανονικά” όρια), η μαμά με το ‘έξυπνο κινητό’ σερφάρει στο φέις, πλάι ο γιος σερφάρει στο διαδίκτυο με το τάμπλετ, παραδίπλα η μικρή μιλάει στο ασύρματο τηλέφωνο, το wifi είναι ανοικτό στο κέντρο του σπιτιού για να καλύπτει όλους, πίσω από τη μεσοτοιχία του σαλονιού είναι το σαλόνι του γείτονα με ένα άλλο wifi και την ασύρματη επικοινωνία να ακούνε το νεογέννητο στο δίπλα δωμάτιο, στο πάνω διαμέρισμα άλλο wifi, στο κάτω άλλο wifi και λίγα μέτρα πιο κάτω από την πολυκατοικία μια κρυφή κεραία κινητής τηλεφωνίας. Από ψηλά περνάει και ο δορυφόρος που, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα: Η ‘κρυφή’ ακτινοβολία των δορυφορικών, GPS, στρατιωτικών, ναυτικών και μετεωρολογικών σταθμών αποτελεί έως και το 65% της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης του πολίτη και μόνο το 10% οφείλεται στους σταθμούς βάσης της κινητής τηλεφωνίας.

Ουάου! Thanx for the info! Δε μας λέτε κε καθηγητά της Ιατρικής Φυσικής, κε Ακτινοφυσικέ Υπεύθυνε Ραδιολογικής Προστασίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Παν/κου Νοσοκομείου Λάρισας, σούμα σε όλα αυτά και πως επιδρούν στον ανθρώπινο οργανισμό κάνατε;;; Ένα όριο, δυο όριο, τρία όριο, αλλά όλα μαζί, ξεπερνούν τα όρια…. της υπομονής μας και της αντοχής να ακούμε “ειδικούς” που ‘καταρρίπτουν’ οποιαδήποτε φράση, άρθρο, μελέτη ή έρευνα προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή στην υγεία. Αυτοί οι φοιτητές δεν δικαιούνται να έχουν γνώση όλων των απόψεων;

Και στην τελική εγώ που δηλώνω καθηγήτρια μουσικής και με κατηγορούν οι αντίπαλοι μου ειρωνευόμενοι “αυτά διδάσκει στα παιδάκια”, θα κάνω χρήση της ερώτησης: Αυτά διδάσκετε στους φοιτητές; Γιατί η επιστημονική κοινότητα όχι μόνο είναι διαιρεμένη σε πολλά θέματα, αλλά πολλές φορές με νέες μελέτες αυτοαναιρείται κι αλλάζει θέσεις, το βλέπουμε σχεδόν καθημερινά, με απλά θέματα: η σοκολάτα, ο καφές, το κρασί, η ζάχαρη – τη μια σκοτώνουν, την επομένη σώζουν ζωές!
Και στην πιο τελική, εγώ που διδάσκω φλάουτο στα παιδιά και λέγεται ότι το κάνω άριστα, στο προσωπικό μου μπλογκ μου αναφέρω πηγές με επιστημονικές απόψεις, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς, απλά διαφορετικές. Σε τι ακριβώς διαφέρουμε; Στην άποψη, όχι στην πρακτική. Σε αναμονή, λοιπόν, των δικών σας πειραμάτων, ερευνών και αποτελεσμάτων που θα αποδείξουν ότι η κατακόρυφη άνοδος του παιδικού καρκίνου στο δυτικό microwaved κόσμο που για πλάκα θεωρείτε άντε και μια τυχαία νόσο, ΔΕΝ οφείλεται στην ακτινοβολία.

Επίσης, μιας και είστε μέσα στα πράγματα, θα ήθελα στατιστικά του παιδικού καρκίνου των τελευταίων δυο δεκαετιών σύμφωνα με:

  1. Ηλικία και φύλλο – οικονομικό στάτους οικογένειας
  2. Χρόνο και ποσότητα εμβολιασμών
  3. Τόπο διαμονής
  4. Κεραίες κινητής τηλεφωνίας και υποσταθμοί και πυλώνες της ΔΕΗ σε σχέση με τον τόπο διαμονής τους
  5. Διατροφικές συνήθειες της οικογένειας
  6. Τεχνολογικές συνήθειες και χρήση ασύρματης τεχνολογίας στην οικία
  7. Είδος καρκίνου και θεραπεία
  8. Ποσοστά επιτυχίας θεραπείας και χρόνος επιβίωσης
  9. Γονιμότητα των παιδιών στην ενήλικη ζωή τους

Σε αναμονή έρευνας σας, λοιπόν, ώστε βάσει δεδομένων να εξάγουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Τι τους ενώνει;

 

Η μέχρι τώρα απορία μου τι ενώνει τους φανατικούς “απομυθοποιητές”, τους τακτικούς αλλά και έκτακτους συνεργάτες τους είναι ακόμα άλυτη. Ωστόσο, κοντεύω να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα: Είναι όλοι τους αθεϊστές.

Στο όνομα του “ορθολογισμού” και της επιστημονικοφρένειας, ή θα δεχτείς την ασπιρίνη ή το Πάτερ Ημών. Μια γρήγορη ματιά στο προφίλ του κου Κάππα στο φέις βλέπουμε ότι ο λαμπρός επιστήμων αρθρογραφεί συχνά και “τη λέει” και στον Θεό:

Απορρίπτοντας τρομακτικούς κόσμους και δοξασίες μιας απάνθρωπης έκδοσής Σου, της Εποχής του Χαλκού και της Παλαιάς Διαθήκης (αλλά και των νεώτερων επανεκδόσεων), απαλλαγήκαμε μία και καλή, από τους σατανάδες, τα φαντάσματα, τους διαβόλους, τριβόλους και τους αρχέγονους φόβους. Εάν ακούμε ποδοβολητά στην στέγη αγοράζουμε ποντικοφάρμακο και δεν κάνουμε ευχέλαιο. Εάν το παιδί βγάζει άναρθρες κραυγές πάμε στον παιδοψυχολόγο και όχι στον εξορκιστή. Εάν δεν βρέχει, κάνουμε γεωτρήσεις, αναδασώνουμε και ραντίζουμε τα σύννεφα, δεν κάνουμε λιτανείες.
Κε Κάππα, επειδή επίσης τονίζετε ότι δεν έχετε σχέση με τον Σατανισμό, θα διαφωνήσω τα μάλα, καθώς αυτή την εικόνα την συναντώ συχνά σε ομάδες, σελίδες αλλά και προσωπικά προφίλ:
Κι επειδή επίσης δηλώνετε ότι αναζητείτε τον Θεό στον άνθρωπο και στη ζωή, γιατί αλλού δεν τον βρίσκετε, θα σας δώσω μια αποκλειστική πληροφορία: Τον Θεό τον βρίσκουν μόνο όσοι είναι ειλικρινείς αναζητητές. Αυτός έφτιαξε το παιγνίδι του κρυφτούλι και δικοί του είναι οι όροι. Δεν τρέχει ξοπίσω να προσφέρει αποδείξεις, δεν παρακαλάει να τον δουν, όσοι τον βλέπουν είναι μια εμπειρία από πρώτο χέρι και δεν μεταβιβάζεται, δεν πουλιέται, δεν δανείζεται, δεν κληρονομείται καν!

His game, His rules, take it or leave it!!!

Όσο για το αν την “βάψατε”, ο Θεός δεν βάφει κανέναν, ούτε και τιμωρεί. Οι ίδιες οι πράξεις και οι σκέψεις των ανθρώπων λειτουργούν ως δράση και αντίδραση. Πάνε “εκεί” κι αν βρουν τοίχο, γυρίζουν πίσω μπούμερανγκ και ως χιονοστιβάδα.

Έξι φωτογραφίες στο προφίλ σας και οι δυο με παιδιά με καρκίνο που τα “θεωρείται” γενναία. Γενναία είναι, γιατί ήρθαν να γεννηθούν σε μια εποχή που δεν τα σέβονται όσο σε καμιά άλλη. Με το ΕΓΩ στο φουλ του και το money ανά δεύτερη λέξη. Κι αυτή η αρρώστια τους είναι η αντίδραση στην λάθος δράση της κοινωνίας και στην μη ευοίωνη δράση της.

Όσο για τον ΙΣΑ, λέμε να βάλουν ένα κόκκινο τηλέφωνο σε απευθείας επικοινωνία με τα Ελληνικά hoaxes και κάθε φορά που σκέφτονται να κάνουν ημερίδα να τους ρωτούν: Μας επιτρέπετε;
Συμφωνείτε; Μήπως να την κάνει ο κος Δανιηλίδης και ο κος Επαχτίτης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου