5/15/2017

941 Σελίδες το 4ο Μνημόνιο! Θα το διαβάσουν όλοι οι βουλευτές του Σύριζα! Η Χαρά Καφαντάρη θα ...Ξεσκονίσει όλες τις σελίδες και θα κάνει πανεπιστημιακή διατριβή! Οχι παίζουμε!

Βλέπετε την κυρία Καφαντάρη και μπροστά της τον Νίκο Φίλη; Αμφότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερνώσας παράταξης η οποία με την κατάθεση των 941 σελίδων του 4ου Μνημονίου, βάζει τους βουλευτές της να το μελετήσουν εξονυχιστικά. Αυτό θα κάνουν όλοι οι …


βουλευτές που θα ψηφίσουν και με τα δύο χέρια νέες σφαγές συντάξεων και αύξηση της φορολογίας, προκειμένου να…σώσουν και πάλι την Ελλάδα! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας η κ. Καφαντάρη αναμένεται να κάνει και Πανεπιστημιακή διατριβή επί του 4ου Μνημονίου. 

Πότε θα τα προλάβει όλα αυτά; Σε 3-4 μέρες! Όχι παίζουμε! 

Τι και αν για τα πανεπιστημιακά πτυχία χρειάζεσαι μελέτη ενός ή δύο εξαμήνων για να φέρεις βόλτα 940 σελίδες; Η κυρία Καφαντάρη είναι πύραυλος γνώσης. Σε 3-4 μέρες θα έχει μελετήσει και τις 941 σελίδες και θα έχει κάνει πανεπιστημιακή διατριβή και μπορεί εύκολα να εξηγήσει στον λαό (τη βγάζουν συνέχεια τα κανάλια διότι η γυναίκα έχει μεστό λόγο) για ποιο λόγο ψήφισε και το 4ο μνημόνιο!

indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου