5/14/2017

Ποιός χρέωσε την χώρα επιπλέον 110 δίς...Εγραφα φωτιά του εγκλήματος..Τι αποκαλύπτει ο ισολογισμός του κράτους το 2010

Σύμφωνα με την οικονομική θεωρία και αυτήν που διδάσκουν οι καθηγηταράδες των οικονομικών πανεπιστημίων το δημόσιο χρέος δημιουργείται από τον δανεισμό ενός κράτους προκειμένου να ισοσκελίσει το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού..Δηλαδή εάν ένα κράτος έχει... δαπάνες 10 και έσοδα 8 προκειμένου να καλύψει αυτή την διαφορά βγαίνει στις αγορές και δανείζεται αυτά τα 2..

Στην Ελλάδα των εγκληματικών πολιτικών η διαχρονική πορεία και ο σχεδιασμός εκτέλεσης ενός λαού παραβιάζει ακόμη και θεμελιώδεις αρχές οικονομικής διαχείρισης και δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς να πει αλήθειες στον Ελληνικό λαό..
 
Ανατρέχοντας κάποιος στα ιστορικά οικονομικά δεδομένα αυτής της χώρας και πιο συγκεκριμένα στον ισολογισμό του κράτους που δημοσιεύει το γενικό λογιστήριο αποκαλύπτει τα εγκλήματα που έχουν γίνει στην χώρα ειδικά την περίοδο της μεταπολίτευσης..

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτεται η διαχρονική πορεία των προϋπολογισμών του κράτους από το 1945 και με την αρχική εγγραφή που έγινε μετά την συμφωνία του bretton woods μέχρι και το 2010..Οπως βλέπεται στα παρακάτω αποκαλυπτικά έγγραφα το συνολικό έλλειμμα των κρατικών προϋπολογισμών αυτής της περιόδου ανέρχονταν στο ποσό των 237 δις ευρώ...Το εύλογο ερώτημα που θα έθετε ο καθένας από εμάς θα ήταν πως το δημόσιο χρέος θα έπρεπε να ήταν αντιστοίχου ποσού προκείμενου να καλυφθεί αυτή η διαφορά. Ομως όπως θα δείτε παρακάτω το συνολικό δημόσιο χρέος το 2010 ανέρχονταν στο ποσό των 340 δις ευρώ και το μέγα ερώτημα που τίθεται πλέον είναι ποιος και γιατί χρέωσε την χώρα επιπλέον 110 δις ευρώ από που για πιο λόγο και που πήγανε αυτά τα λεφτά;;  Η απάντηση σύντομα με νέες αποκαλύψεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου